- Advertisement -
Τι σου έχω σήμερα; Μια συνταγή εύκολη, γρήγορη, αλλά τρομερά λαχταριστή!
Υλικά συνταγής:
*για 12 τριγωνάκια
- 3 φύλλα κρούστας
- λίγο λιωμένο βούτυρο
- μερικές κουταλιές της σούπας πραλίνα φυστικιού Αιγίνης @iliotropio.drynuts
- τριμμένο φυστίκι Αιγίνης
- σιρόπι: 1 ποτήρι νερό, 1 ποτήρι ζάχαρη, 1/2 ποτήρι μέλι, φλούδα λεμονιού
Μέθοδος παρασκευής:
Αλείφουμε ένα φύλλο κρούστας με βούτυρο. Κόβουμε στα τέσσερα και προσθέτουμε μια κ.σ. πραλίνα σε κάθε κομμάτι.
Βάζουμε λίγο τριμμένο φυστίκι και κλείνουμε σε τριγωνάκια. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα.
Ταυτόχρονα, φτιάχνουμε το σιρόπι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15′ και μόλις βγουν από το φούρνο, βουτάμε για 2-3″ στο σιρόπι.
Πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο φυστικάκι.
Έτοιμα!