- Advertisement -
Ορεκτικό για το τραπέζι της Κυριακής ή μήπως για κάθε γιορτινό τραπέζι;
Υλικά συνταγής:
- 150 γρ. γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα της επιλογής σας
- 1 φύλλο κρούστας
- λίγο ελαιόλαδο
- 1-2 κ.γλ. chutney πιπεριάς mamellada
Μέθοδος παρασκευής:
Κόβουμε το φύλλο κρούστας στη μέση και βάζουμε το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο σταυρωτά. Τυλίγουμε το τυράκι μας και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι κι από τις δύο πλευρές για 1-2′.
Σερβίρουμε με chutney πιπεριάς που του ταιριάζει πολύ!