Μεγάλη αγάπη τα τυριά! Ωμά, ψημένα, σε πίτες, μου αρέσει να τα τρώω σε κάθε τους μορφή.
Αυτή τη φορά έφτιαξα super ορεκτικό για το τραπέζι μας… Είναι τα ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΦΕΤΑΣ και έρχομαι στην επεξήγηση: φέτα κομμένη σε μπαστουνάκια και τυλιγμένη σε φύλλο κρούστας μαζί με μυρωδικά και σουσάμι! Κι αν θέλουμε, βάζουμε και λίγο μέλι από δίπλα, για βουτιές!
Υλικά συνταγής (για 6 μπαστουνάκια):
- 2 φύλλα κρούστας
- λίγο ελαιόλαδο
- μερικά φύλλα δυόσμου και βασιλικού
- λίγο σουσάμι
- 250 γρ. φέτα @farma.giantamidis
Μέθοδος παρασκευής:
Παίρνουμε το ένα φύλλο και το ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε από πάνω και το άλλο φύλλο και ραντίζουμε και αυτό.
Προσθέτουμε τα φύλλα δυόσμου, βασιλικού και το σουσάμι και κόβουμε τα φύλλα στα 2 και μετά, το κάθε κομμάτι στα 3. Στο τέλος, θα έχουμε 6 κομμάτια.
Κόβουμε την φέτα σε 6 μπαστουνάκια και βάζουμε το καθένα πάνω στο φύλλο. Τυλίγουμε προσεκτικά και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Έτοιμα και τραγανά!