Δημοφιλείς Συνταγές

- Advertisement -

Αχ! Τι να πρωτοπώ για αυτά τα ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ… Νομίζω πως θα αρκεστώ στα πιο ουσιαστικά: τρώγονται όλες τις ώρες, ως πρωινό, ως ορεκτικό τα μεσημέρια ή  παρέα με τον απογευματινό καφέ και είναι έτοιμα σε 15′. Τόσο απλά!
Και γίνονται τόσο νόστιμα, όταν μέσα τους λιώνει το αγαπημένο μου αγελαδινό τυράκι @mastelogr , αλλά και όταν το τυρί κρέμα κάνει παρέα με την καπνιστή γαλοπούλα!

Υλικά συνταγής:

  • 3 φύλλα κρούστας
  • 150 γρ. αγελαδινό μαλακό τυρί @mastelogr
  • 150 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 αυγό
  • 4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κυβάκια (ή ό,τι αλλαντικό θέλετε)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής:

Κόβουμε το κάθε φύλλο κρούστας σε 6 ίσα κομμάτια. Κατά μήκος του κάθε κομματιού τοποθετούμε ένα κομμάτι τυρί ή μια κουταλιά της σούπας από την γέμιση με το τυρί κρέμα (ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με την γαλοπούλα και το αυγό).

Κλείνουμε το κάθε μπουρεκάκι διπλώνοντας τις άκρες και γυρίζουμε ρολλάροντας. Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 1′ από κάθε πλευρά. Έτοιμα, τραγανά και πανεύκολα!

Tip:

Σε αυτά με το τυράκι, προσθέστε λίγο μέλι, όταν θα τα τρώτε!

Μοναδικά!


Αγοράστε τα υλικά της συνταγής… Με μερικά κλικ θα φτάσουν στο σπίτι σας! Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω eshop πατώντας πάνω στη φωτογραφία.

ΑΒ Βασιλόπουλος

E-fresh.gr

Προηγούμενο άρθροΤαχινόπιτες
Επόμενο άρθροΣολομός με Σάλτσα Βουτύρου

Αξίζει να δοκιμάσετε

Παρόμοια Άρθρα