- Advertisement -
Αυτός ο κορμός είναι για όλους, είναι νηστίσιμος, είναι vegan, είναι superfood! Και το καλύτερο; Τον φτιάχνεις μέσα σε 15′! Και είμαι σίγουρη πως σου αρέσουν πολύ όσα κρύβει μέσα του ο ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙ.
Υλικά συνταγής:
- 350 γρ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. κακάο
- 120 γρ. ταχίνι @xalvas_eleutheriou
- 300 γρ. χαλβάς βανίλια @xalvas_eleutheriou κομμένος σε κυβάκια
- 100 γρ. cranberries
- 100 γρ. φουντούκι καβουρδισμένο και χοντροκομμένο
Μέθοδος παρασκευής:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα την λιωμένη κουβερτούρα (πρέπει να είναι χλιαρή) με το μέλι, το ταχίνι και το κακάο.
- Προσθέτουμε τον χαλβά, τα φουντούκια και τα cranberries και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
- Ρίχνουμε το μίγμα σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ, αφού πρώτα βάλουμε λαδόκολλα.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Δεν θα μείνετε στο ένα κομμάτι, πιστέψτε με!
Tips:
Είναι και νηστίσιμος!
Αγοράστε τα υλικά της συνταγής… Με μερικά κλικ θα φτάσουν στο σπίτι σας! Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω eshop πατώντας πάνω στη φωτογραφία.
ΑΒ Βασιλόπουλος
E-fresh.gr