- Advertisement -
Από τα πιο περίεργα και συνάμα πιο απλά και νόστιμα φαγητά… Σας προκαλώωωωω να φτιάξετε το ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΑ!
Υλικά:
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 4 αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι για 2-3’ και συνεχίζουμε προσθέτοντας το σπανάκι. Αφήνουμε να πιει τα υγρά του και αλατοπιπερώνουμε. Ανοίγουμε «λακούβες» και σπάμε τα αυγά. Κλείνουμε με το καπάκι και αφήνουμε για 2-3’ σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν τα αυγά. Όταν έρθει η στιγμή να σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με τρίμμα φέτας!
Μιαμ!