- Advertisement -
Το φθινόπωρο μου αρέσει πολύ για τα χρώματά του. Είναι μοναδικά! Δεν είναι μόνο τα χρώματα, είναι και οι γεύσεις. Αγαπώ πολύ την κολοκύθα με αυτό το πορτοκαλένιο χρώμα!

Υλικά συνταγής:
- 330 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 4 αυγά
- 180 γρ. ζάχαρη
- 120 γρ. μαργαρίνη soft σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 γρ. πουρές κολοκύθας
- 1/2 κ.γλ. κανέλα
- 1/3 κ.γλ. μοσχοκάρυδο
- 1 κ.γλ. baking powder
- 3 κ.σ. λικέρ

Μέθοδος παρασκευής:
Ζυγίζουμε 250 γρ. κολοκύθα, την βάζουμε σε νερό που βράζει και μετά από 15′ στραγγίζουμε. Λιώνουμε στο μούλτι μέχρι να γίνει πουρές.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε με μίξερ χειρός.
Ρίχνουμε το μίγμα σε βουτυρωμένη φόρμα για κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 40′.
