Σοκολατένια, αφράτα και λαχταριστά μάφινς για όλες τις περιστάσεις… Για το σχολείο, για τη δουλειά, για τη δουλειά, για το πάρτυ!

Υλικά συνταγής:
- 3 αυγά
- 200 γρ. καστανή ζάχαρη
- 120 ml σπορέλαιο
- 80 ml γάλα
- 240 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 2 βανίλιες
- 1 κοφτή κ.γλ. αλάτι
- 1 κ.σ. μαγειρική σόδα
- 1 κ.γλ. baking powder
- 40 γρ. κακάο σε σκόνη
- 240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. @limnosflourstamateris
- 1 κουβερτούρα χοντροκομμένη

Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, το γάλα, το γιαούρτι και τις βανίλιες και ανακατεύουμε με σύρμα χειρός.
Προσθέτουμε το αλάτι, την σόδα, το baking και το κακάο και ανακατεύουμε ξανά.

Κλείνουμε ρίχνοντας το αλεύρι και τα κομμάτια κουβερτούρας. Αναμιγνύουμε με μια μαρίζ.
Μοιράζουμε το μίγμα σε ταψί με θήκες (αφού πρώτα βάλουμε στην καθεμία χάρτινη θήκη για μάφινς). Η δόση μας δίνει 12-16 κεκάκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C στον αέρα για 20′.