Είναι τραγανά και με γεύση αξεπέραστη, σε σημείο που εθίζεσαι. Μπορείς να τα πάρεις στην παραλία ή να συνοδέψεις το απογευματινό σου καφεδάκι. Τα μπισκότα με βρώμη και μέλι θα σε συναρπάσουν!

Υλικά συνταγής:
- 150 γρ. βρώμη αλεσμένη στο μούλτι
- 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 120 γρ. ζάχαρη καστανή
- 1/2 κ.γλ. κανέλα
- 1 φακ. baking powder
- 150 γρ. ηλιέλαιο
- 3 γεμάτες κ.σ. μέλι @constali_honey
- 1/2 κ.γλ. βανίλια (κατά προτίμηση, υγρή)
- προαιρετικά: μερικές σταγόνες σοκολάτας

Μέθοδος παρασκευής:
Βάζουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα βαθύ μπολ και ανακατεύουμε ελαφρώς με μια μαρίζ.
Προσθέτουμε όλα τα υγρά, αναμιγνύουμε και ζυμώνουμε με το χέρι.
Φτιάχνουμε 26-28 μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα, αφήνοντας αρκετή απόσταση μεταξύ τους.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στις αντιστάσεις για 15′.
Μόλις βγουν, τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά (γιατί, θα διαλυθούν αν τα σηκώσουμε) και μετά, τα αποθηκεύουμε σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς.