- Advertisement -
Αυτή η μακαρονάδα είναι λατρεία!
Υλικά συνταγής:
- 500 γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας
- 15 τοματίνια κομμένα στα δύο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 50 ml ελαιόλαδο
- μερικά φύλλα βασιλικού
- λίγη ρίγανη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- φρέσκο τυρί buratta
Μέθοδος παρασκευής:
Βράζουμε τα ζυμαρικά και στραγγίζουμε. Κρατάμε μισή κούπα από το νερό που έβρασαν.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αρωματίζουμε με το σκόρδο. Προσθέτουμε τα τοματίνια, τη ρίγανη, τον βασιλικό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και το νερό που κρατήσαμε, ανακατεύουμε για 2′, αποσύρουμε και σερβίρουμε σε πιάτο. Κόβουμε κομμάτια από την buratta και βάζουμε στο πιάτο.
Ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε!