- Advertisement -
Τσικνοπέμπτη αύριο!
Και τι θέλουμε μαζί με τα ψητά μας; Μια τζατζικάρα να την ευχαριστηθούμε! Βάλε από δίπλα και λίγη τοματούλα, λίγο κρεμμυδάκι, ρίξε και τα κοψίδια στην λαδόκολλα και είσαι έτοιμος!

Υλικά συνταγής:
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου ή 2 μικρές
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
- 2 αγγουράκια
- 2 κ.σ. άνηθος
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής:
Στο multi mix (προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό της @gruppe_design_wise) βάζουμε τα αγγουράκια και τρίβουμε. Αφαιρούμε, βάζουμε σε ένα σουρωτηρι με λίγο αλάτι και αφήνουμε για 10-15′. Πιέζουμε καλά ώστε να φύγουν τα πολλά υγρά.
Βάζουμε στο μουλτι όλα τα υλικά, προσθέτουμε και τα τριμμένα αγγουράκια και χτυπάμε καλά. Διατηρούμε στο ψυγείο!