- Advertisement -
Ήταν της στιγμής, αλήθεια!
Με ο,τι είχα, έφτιαξα μια γρήγορη πατατοσαλάτα (που στέκεται άνετα και σαν κανονικό γεύμα).
Υλικά συνταγής:
- 2 μεγάλες πατάτες
- 3 αυγά @avgateneketzi
- 1/3 ματσάκι μαϊντανός
- 1/3 ματσάκι άνηθος
- 3-4 μικρές πίκλες αγγουράκι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμός από μισό λεμόνι (και λίγο ξύσμα)
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μέθοδος παρασκευής:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και κόβουμε σε κυβάκια.
Βράζουμε και τα αυγά για 10-12′. Αφήνουμε να κρυώσουν, καθαρίζουμε και κόβουμε το καθένα στα 2 ή στα 4.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό. Κόβουμε και τις πίκλες σε μικρά κομμάτια.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και απολαμβάνουμε!