Ραβιόλι με Κρέμα Γάλακτος και Μανιτάρια

Δημοφιλείς Συνταγές

- Advertisement -

Στο σπίτι μας αγαπάμε πολύ τα ζυμαρικά! Και επειδή ο σύζυγος αγαπάει πολύ και τα μανιτάρια, έφτιαξα αυτό το πολύ απλό, αλλά τόσο νόστιμο πιάτο!
Είναι τόσο νόστιμα τα ραβιόλι με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια!

Υλικά συνταγής (για 2 μερίδες):

  • 250 γρ. ραβιόλι @arktika_365
  • 1 μικρή συσκευασία κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 2-3 φέτες απάκι κομμένο σε κυβάκια
  • 2-3 λευκά μανιτάρια κομμένα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • προαιρετικά: λίγο εστραγκόν

Μέθοδος παρασκευής:

Βράζουμε τα ραβιόλι για 12′ σε μπόλικο αλατισμένο νερό. 

Ταυτόχρονα, σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο τα μανιτάρια και προσθέτουμε το απάκι. Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι.

Όταν είναι έτοιμα τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας απαλά. Ρίχνουμε και το εστραγκόν.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Προηγούμενο άρθροΚέικ Πορτοκάλι
Επόμενο άρθροΡεβύθια Φούρνου

Αξίζει να δοκιμάσετε

Παρόμοια Άρθρα