- Advertisement -
Ομελετάρα, όχι αστεία!
Μια ομελέτα με τα όλα της, με το χωριάτικο λουκάνικο, την τριμμένη φέτα, το chutney πιπεριάς (χωρίς ζάχαρη, παρακαλώ!) της mamellada.
Τι εννοείς λέγοντας “πού την έφτιαξα”; Μα, φυσικά στο αντικολλητικό τηγάνι COOKIN by @gruppe_design_wise.

Υλικά συνταγής:
- 5 βιολογικά αυγά @avgateneketzi
- 50 ml γάλα
- 2 μικρά χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε φέτες
- 100 γρ. τριμμένη φέτα
- 3 κ.γλ. chutney πιπεριάς mamellada
- λίγο θυμάρι ή ρίγανη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε καλά τα λουκάνικα.
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γάλα. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγμα στο αντικολλητικό τηγάνι.
Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα και το chutney. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε το θυμάρι. Μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθεί το αυγό.