Στραπατσάδα ή αλλιώς, Καγιανά

Δημοφιλείς Συνταγές

- Advertisement -

Όσο ζεσταίνει ο καιρός, τόσο περισσότερο μου αρέσει να φτιάχνω τέτοια φαγητά… Απλά και πεντανόστιμα!
Ποιος θα έλεγε “όχι” σε μια  ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ή αλλιώς, ΚΑΓΙΑΝΑ; Μάλιστα, σήμερα την μαγείρεψα λίγο αλλιώς, αφού άφησα ολόκληρα τα αυγά και πρόσθεσα χωριάτικα λουκάνικα.
Και έτοιμη σε 15′! Το ψωμάκι για “βούτες”; Απαραίτητο!

Υλικά συνταγής (για 2 άτομα):

  • 400 γρ. τριμμένη τομάτα
  • 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Σητεία @haoliveoil
  • 3 αυγά @avgateneketzi
  • 1 μεγάλο χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες
  • θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής:

Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι (προσωπικά, χρησιμοποιώ το COOKIN της @gruppe_desing_wise), βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο. Προσθέτουμε την τομάτα με, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι και αφήνουμε να βράσει για 5′. 
Σπάμε και ρίχνουμε προσεκτικά τα αυγά και κλείνουμε με καπάκι μέχρι να είναι έτοιμα. Σερβίρουμε αμέσως και απολαμβάνουμε! 


Αγοράστε τα υλικά της συνταγής… Με μερικά κλικ θα φτάσουν στο σπίτι σας! Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω eshop πατώντας πάνω στη φωτογραφία.

ΑΒ Βασιλόπουλος

E-fresh.gr

Προηγούμενο άρθροΑφράτα Τυροπιτάκια
Επόμενο άρθροΧορτόπιτα

Αξίζει να δοκιμάσετε

Παρόμοια Άρθρα