Ανοιχτή Τορτίγια με Λουκάνικο και Αυγά

Δημοφιλείς Συνταγές

- Advertisement -

Είναι πια αργά για πρωινό, αλλά και νωρίς για μεσημεριανό. Γι’ αυτό σήμερα έχει την τιμητική του το δεκατιανό! Ναι, ναι brunch! Και τι brunch! Με τα όλα του! Και το κυριότερο είναι πως και γρήγορα φτιάχτηκε και είναι πανεύκολο να φτιάξετε ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΆΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΓΑ.

Υλικά συνταγής:

  • 2 τορτίγιες πολύσπορες @elviart_gr
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε κυβάκια
  • 10 τοματίνια κομμένα στα 4
  • 2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 50 γρ. φέτα τριμμένη
  • 2 αυγά
  • λίγα φύλλα βαλεριάνας ή ρόκας

Μέθοδος παρασκευής:

Ψήνουμε τις τορτίγιες στην τοστιέρα και αλείφουμε την καθεμία με 1 κ.σ. γιαούρτι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα κομματάκια λουκάνικου και τα τηγανίζουμε ελαφρά. Τα προσθέτουμε στις τορτίγιες μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Τηγανίζουμε και τα αυγά και τα βάζουμε από πάνω.

Τόσο γρήγορο κι από γεύση! Υπέροχο!


Αγοράστε τα υλικά της συνταγής… Με μερικά κλικ θα φτάσουν στο σπίτι σας! Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω eshop πατώντας πάνω στη φωτογραφία.

ΑΒ Βασιλόπουλος

E-fresh.gr

Προηγούμενο άρθροΠίτα με Γύρο Χοιρινό
Επόμενο άρθροΖεστή Σοκολάτα

Αξίζει να δοκιμάσετε

Παρόμοια Άρθρα