- Advertisement -
Καλημέρα! Ώρα για brunch με λαχταριστή ΟΜΕΛΕΤΑ που θα κάνει πάταγο!
Υλικά:
- 4 μέτρια αυγά
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- ρίγανη
- δυόσμος
- 2 φέτες μπέικον
- ένα φρέσκο μανιτάρι
Εκτέλεση:
Σ’ ένα τηγάνι αντικολλητικό βάζουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά. Χτυπάμε καλά τα αυγά με το πιπέρι, το αλάτι, τη ρίγανη και τον δυόσμο και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Με γρήγορες κινήσεις «τραβάμε» με μια κουτάλα το μίγμα να πάει παντού ώστε να ψηθεί σωστά. Κλείνουμε την ομελέτα μας σε ρολό, αφού πρώτα τη γεμίσουμε με το μπέικον και τα μανιτάρια που έχουμε σοτάρει για λίγο σ’ ένα τηγανάκι.
Σερβίρουμε με δροσερή σαλατούλα!
Πιο απλή και νόστιμη ομελέτα δεν υπάρχει!