- Advertisement -
Είναι καλοκαίρι και τι καλύτερο από δροσιστικό παγωτό! Πάμε να σου δείξω πώς θα φτιάξεις το πιο εύκολο παγωτό ξυλάκι που είναι και φρουτένιο.
Υλικά συνταγής:
- καρπούζι κομμένο σε στικς (μακρόστενα κομμάτια)
- στραγγιστό γιαούρτι
- λιωμένη κουβερτούρα
- μερικά γλωσσοπίεστρα ή ξύλινα σουβλακοκαλαμάκια
Μέθοδος παρασκευής:
Παίρνουμε τα στικς καρπουζιού και τα τρυπάμε με το ξυλάκι ώστε να μπορούμε αργότερα να τα πιάσουμε. Τα βουτάμε στο γιαούρτι. Τοποθετούμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και αφήνουμε στην κατάψυξη για 1,5 ώρα.
Τα βουτάμε στην λιωμένη κουβερτούρα και αφήνουμε ξανά στην κατάψυξη για 30′.
Έτοιμα!
Tip:
Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με λίγη τρούφα!