- Advertisement -
Δεν ξέρω αν ο κύριος πρέσβης μας κακοέμαθε, ξέρω όμως πως εγώ θα σε καλομάθω με την συγκεκριμένη συνταγή! Πάμε για σπιτικά φερρέρο.
Υλικά συνταγής:
- 3 σοκοφρέτες
- 300 γρ. πραλίνα φουντουκιού
- 300 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
- 2 κουβερτούρες γάλακτος
Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα μπολ βάζουμε την πραλίνα, τα χοντροκομμένα φουντούκια και τις σοκοφρέτες, αφού πρώτα τις τρίψουμε με το χέρι.
Ανακατεύουμε και πλάθουμε 24 μπαλάκια. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αφήνουμε στο ψυγείο για 1,5- 2 ώρες.
Λιώνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε μέσα τα παγωμένα μπαλάκια. Προαιρετικά, πασπαλίζουμε με λίγο έξτρα φουντούκι και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Έτοιμα και λαχταριστά! Μπουκιά και συχώριο!