- Advertisement -
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα κομμάτι χειροποίητης σπιτικής σοκολάτας;
Υλικά συνταγής:
- 2-3 κουβερτούρες κλασικές
- 2-3 κουβερτούρες γάλακτος
- τριμμένο φουντούκι
- λίγα κράνμπερις
- ζαχαρωτά καραμελάκια
Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τις κουβερτούρες. Λιώνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 10′.
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός μαχαιριού. Προσθέτουμε το φουντούκι, τα κράνμπερις και τα καραμελάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά.
Κόβουμε με μαχαίρι ή με το χέρι και σερβίρουμε!