- Advertisement -
Αχχχ! Αυτά τα φαγάκια τα μαμαδίστικα, του 20λεπτου, αυτά που είναι #comfortfood πόσο τα αγαπάμε!

Υλικά συνταγής:
- 500 γρ. κριθαράκι ολικής άλεσης
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 2-3 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γλ. πελτές
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6-7 τοματίνια κομμένα στα δύο
- 2 τομάτες τριμμένες
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λίγη τριμμένη φέτα

Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο και το θυμάρι.
Προσθέτουμε τον πελτέ και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε καλά, βάζουμε το κριθαράκι να θωρακιστεί και συνεχίζουμε με την τριμμένη τομάτα. Προσθέτουμε τα τοματίνια.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και λίγο βραστό νερό ώστε να μαγειρευτεί το κριθαράκι μας.
Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα και προαιρετικά, πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο!