- Advertisement -
Σχολικό σνακ ή κυριακάτικο πρωινό;

Υλικά συνταγής:
- 2 ώριμες μπανάνες
- 1 αυγό
- 50 ml ηλιέλαιο
- 20 γρ. baking powder
- 50 γρ. ζάχαρη
- 150 ml γάλα
- 180 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα μπολ πατάμε καλά τις μπανάνες με ένα πιρούνι μέχρι να πολτοποιηθούν.
Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε καλά με το πιρούνι.
Για κάθε τηγανίτα θα χρειαστούμε 2 κουταλιές της σούπας από το μίγμα.
Βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα στο AIRFRYER της Gruppe και προσθέτουμε 2 κ.σ. από το μίγμα. Ψήνουμε στους 165°C για 9′.
Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μίγμα μας.
Τις τρώμε σκέτες ή σερβίρουμε με φρούτα, μαρμελάδα ή μέλι.