Μπανανοτηγανίτες

Δημοφιλείς Συνταγές

- Advertisement -

Σχολικό σνακ ή κυριακάτικο πρωινό;

Υλικά συνταγής:

  • 2 ώριμες μπανάνες
  • 1 αυγό 
  • 50 ml ηλιέλαιο
  • 20 γρ. baking powder 
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 150 ml γάλα 
  • 180 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 

Μέθοδος παρασκευής:

Σε ένα μπολ πατάμε καλά τις μπανάνες με ένα πιρούνι μέχρι να πολτοποιηθούν.

Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε καλά με το πιρούνι.

Για κάθε τηγανίτα θα χρειαστούμε 2 κουταλιές της σούπας από το μίγμα.

Βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα στο AIRFRYER της Gruppe και προσθέτουμε 2 κ.σ. από το μίγμα. Ψήνουμε στους 165°C για 9′.

Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μίγμα μας.

Τις τρώμε σκέτες ή σερβίρουμε με φρούτα, μαρμελάδα ή μέλι.

Προηγούμενο άρθροΨωμί Μαργαρίτα
Επόμενο άρθροΜπισκότα Πορτοκαλιού

Αξίζει να δοκιμάσετε

Παρόμοια Άρθρα