- Advertisement -
Φαγητάρα, από αυτές τις απλές, που θέλεις να κάνεις βουτιά, είναι τα αυγά με σάλτσα τομάτας.
Υλικά συνταγής:
- 4 αυγά
- 300 γρ. τριμμένη τομάτα
- 1 πιπεριά κομμένη σε φέτες
- βασιλικός ψιλοκομμένος
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές. Ρίχνουμε την τομάτα, τον βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε μέχρι να “πιει” τα υγρά της.
Σπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε 2-3′ να μαγειρευτούν.
Tip:
Μην ξεχάσεις το ψωμάκι για τις βουτιές!