- Advertisement -
Και χαίρετε και γεια σας και να είμαστε καλά να φτιάχνουμε τέτοιες φαγητάρες – έμπνευση της στιγμής!
Φιογκάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης για σήμερα, λοιπόν!
Υλικά συνταγής:
- 250 γρ. φιογκάκια
- 1 κρέμα γάλακτος (35% ή και light)
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε φέτες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- λίγο θυμάρι ή ρίγανη
- 1 κ.σ. άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης @tradifresh
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μέθοδος παρασκευής:
Βράζουμε τα ζυμαρικά με βάση τις οδηγίες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε και την πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι. Όταν μαραθούν, βάζουμε και το άλειμμα και την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ. Ρίχνουμε την σάλτσα στα ζυμαρικά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!