Ψωμάκια Γεμιστά με Μανιτάρια και Αυγό

Δημοφιλείς Συνταγές

- Advertisement -

Ώρα για ένα χορταστικό πρωινό ή μήπως ένα εύκολο και γρήγορο μεσημεριανό;
Όπως και να’χει τα ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΌ είναι φανταστικά !

Υλικά συνταγής (για 2 μερίδες):

  • 2 ψωμάκια στρογγυλά
  • 4 φέτες μπριζόλα καπνιστή ή γαλοπούλα
  • 4 λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 100 γρ. τριμμένο κασκαβάλι Λήμνου @hrysafi_dairy
  • 2 φρέσκα αυγά @avgateneketzi
  • 3-4 τοματίνια
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής:

Αφαιρούμε το καπάκι από τα ψωμάκια προσεκτικά, βγάζοντας και αρκετή ψίχα.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Τοποθετούμε μέσα σε κάθε ψωμάκι 2 φέτες μπριζόλα. Βάζουμε και τα μανιτάρια και πασπαλίζουμε με τυράκι. Σπάμε ένα ολόκληρο αυγό, βάζουμε και τα τοματίνια και πιπέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις για 20′.

Προηγούμενο άρθροΑφράτο Κέικ Λεμονιού με Μύρτιλα
Επόμενο άρθροΤάρτα Σοκολάτα

Αξίζει να δοκιμάσετε

Παρόμοια Άρθρα