- Advertisement -
Ώρα για ένα χορταστικό πρωινό ή μήπως ένα εύκολο και γρήγορο μεσημεριανό;
Όπως και να’χει τα ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΌ είναι φανταστικά !
Υλικά συνταγής (για 2 μερίδες):
- 2 ψωμάκια στρογγυλά
- 4 φέτες μπριζόλα καπνιστή ή γαλοπούλα
- 4 λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 100 γρ. τριμμένο κασκαβάλι Λήμνου @hrysafi_dairy
- 2 φρέσκα αυγά @avgateneketzi
- 3-4 τοματίνια
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μέθοδος παρασκευής:
Αφαιρούμε το καπάκι από τα ψωμάκια προσεκτικά, βγάζοντας και αρκετή ψίχα.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε μέσα σε κάθε ψωμάκι 2 φέτες μπριζόλα. Βάζουμε και τα μανιτάρια και πασπαλίζουμε με τυράκι. Σπάμε ένα ολόκληρο αυγό, βάζουμε και τα τοματίνια και πιπέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις για 20′.