Οι μελιτζάνες με κόκκινη σάλτσα μου αρέσουν απ’ όταν ήμουν μικρή, γι’ αυτό και τις πήγα ένα βήμα παρακάτω! Τις έψησα στην γκριλιέρα, τύλιξα ωραίο τυράκι κασκαβάλι Λήμνου, πρόσθεσα και την τομάτα μου και τις έβαλα φούρνο. Φαγητό λουκουμάκι!

Υλικά συνταγής:
- 2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
- 400 γρ. τριμμένη τομάτα
- 1 κ.γλ. άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης με τομάτα και μελιτζάνα @tradifresh
- 1 κ.γλ. φασκόμηλο Εορδαίας Γη by @tradifresh
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 150-200 γρ. κασκαβάλι Λήμνου @hrysafi_dairy
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής:
Στην γκριλιέρα ψήνουμε τις μελιτζάνες, αφού τις αλείψουμε με ελαιόλαδο και τις αλατίσουμε.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρουμε και προσθέτουμε την τομάτα, το άλειμμα, το φασκόμηλο, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε για 5′.
Κόβουμε το τυρί μας σε στικς και τυλίγουμε ένα σε κάθε μελιτζάνα. Βάζουμε τη μισή δόση της σάλτσας σε ένα πυρέξ και τοποθετούμε τις μελιτζάνες με το τυρί. Προσθέτουμε και την υπόλοιπη σάλτσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10′.