0,00 €

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

0,00 €

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Χοιρινή Λεμονάτη Τηγανιά με Κατσικίσιο Τυρί

Δημοφιλείς Συνταγές

- Advertisement -

Αυτο πρέπει να το γευτείς! Είναι ποίημα, είναι όνειρο, είναι αυτό που χρειάζεσαι το καλοκαιράκι παρέα με μια κρύα μπυρίτσα. Και το καλύτερο; Το κρέας λιώνει στο στόμα και το κατσικίσιο τυράκι του δίνει αυτό το… “κάτι”. Είστε έτοιμοι για ΧΟΙΡΙΝΗ ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΤΗΓΑΝΙΆ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΊΣΙΟ;

Υλικά συνταγής:

  • 1/2 κιλό χοιρινός λαιμός κομμένος σε μπουκίτσες
  • 150 ml νερό
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 2-3 πιπεριές κομμένες σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 50 ml λευκό κρασί
  • χυμός από ένα λεμόνι
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 150 γρ. κατσικίσιο τυρί @farma.giantamidis

Μέθοδος παρασκευής:

Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη και το κρέας. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα. Έτσι, το κρέας θα είναι μαλακό!

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρέας για 5′ και βάζουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα και αφού γυαλίσουν, προσθέτουμε το κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ, βάζουμε το χυμό λεμονιού, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.

Σβήνουμε τη φωτιά χωρίς να αποσύρουμε το τηγάνι και βάζουμε το κατσικίσιο τυρί σε κυβάκια. Ανακατεύουμε και… Έτοιμο!

Αξίζει να δοκιμάσετε

Παρόμοια Άρθρα