Ζέστη κι όποιος αντέξει!
Και επειδή αγαπάω πολύ τα τυριά και αναζητώ πάντα καλής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα, πώς να μην έφτιαχνα αυτόν τον μπυρομεζέ μέσα στο Σαββατοκύριακο;
Τα προϊόντα της @farma.giantamidis με εξέπληξαν ευχάριστα και μια δοκιμή θα σας πείσει!
Κι όταν έχεις και κρύα μπύρα @methiabeer στο ψυγείο, γίνεται χαμούλης!
Να σου κι από δίπλα αυτές οι γεμιστές ελιές Χαλκιδικής που μου έστειλε ο τόσο ευγενικός Μάριος από το @mushrooms_more και η ποικιλία ήταν κομπλέ.
Υλικά συνταγής (για το σαγανάκι):
- 1 κομμάτι Μπάτζο @farma.giantamidis
- παγάκια
- νερό
- λίγο αλεύρι
Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό με τα παγάκια. Τοποθετούμε μέσα σε αυτό το τυρί μας και το αφήνουμε για 1-2′. Το βγάζουμε και πανάρουμε στο αλεύρι. Επαναλαμβάνουμε για 2-3 φορές. Τηγανίζουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές και απολαμβάνουμε!