Και επειδή είμαστε μακαρονάδες, δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε κάτι τέτοιο!
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ αλλιώς! Πώς; Χρησιμοποίησα ταλιατέλες με μανιτάρι και κιμά για μακαρόνια, όπως πάντα, με τη διαφορά ότι, αντί για σκέτη τομάτα στον κιμά, χρησιμοποίησα σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και μανιταριών!
Υλικά συνταγής (για 2 άτομα):
- 1/2 πακέτο ταλιατελες με μανιτάρι porcini @mushrooms_more
- 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. σάλτσα κόκκινης πιπεριάς, μανιταριών και μελιτζάνας @mushrooms_more
- 1 κ.γλ. πελτέ τομάτας
- 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- λίγο νεράκι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λίγη τριμμένη μυζήθρα
Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τον κιμά. Προσθέτουμε και το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τον πελτέ και την σάλτσα, αλάτι, πιπέρι και το νερό και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνουμε και τον μαϊντανό στα τελευταία 5′. Ταυτόχρονα, βράζουμε τα μακαρόνια μας, όπως προτείνεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε μέσα στον κιμά. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με μπόλικη μυζήθρα!
Αγοράστε τα υλικά της συνταγής… Με μερικά κλικ θα φτάσουν στο σπίτι σας! Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω eshop πατώντας πάνω στη φωτογραφία.
ΑΒ Βασιλόπουλος
E-fresh.gr