Η εύκολη τούρτα κορμός ήρθε για να σου λύσει τα χέρια και να σε βγάλει ασπροπρόσωπο!

Υλικά συνταγής:
- 400 γρ. πραλίνα
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 2 συσκευασίες μπισκότα πτι μπερ ή digestive
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- λίγο τριμμένο μπισκότο

Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα μπολ βάζουμε την πραλίνα και το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε με σύρμα χειρός. Προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα κρατώντας στην άκρη 10 μπισκότα.
Τοποθετούμε τα 10 μπισκότα που κρατήσαμε στον πάτο ενός ταψιού με αποσπώμενη βάση και προσθέτουμε το μίγμα. Απλώνουμε καλά και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες.

Φτιάχνουμε την γκανάς ζεσταίνοντας την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρουμε και προσθέτουμε την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Ρίχνουμε την χλιαρή γκανάς πάνω από το μίγμα, πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο μπισκότο και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.
Απολαμβάνουμε!