0,00 €

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

0,00 €

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μαντού

Δημοφιλείς Συνταγές

- Advertisement -

Μαντού, μια συνταγή της ποντιακής κουζίνας που έμαθα από την πεθερά μου και αγαπώ πολύ. Είναι ένα νόστιμο ζυμαρικό μέσα στην απλότητά του.

Υλικά συνταγής:

  • 300 γρ. μακαρονάκι κοφτό
  • 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 1 κ.γλ. αποξηραμένος δυόσμος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής:

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το μακαρονάκι στον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.

Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε 2-3 κουτάλες νερό από το ζυμαρικό που βράζει, ώστε να έρθει στη σωστή θερμοκρασία. Το ρίχνουμε πίσω στην κατσαρόλα.

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το τριμμένο σκόρδο και τον δυόσμο. Προσθέτουμε κι αυτό στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Αξίζει να δοκιμάσετε

Παρόμοια Άρθρα