Είναι τόσο αφράτα, γιατί αυτό το ζυμαράκι έχει ένα μυστικό υλικό και πολύ αγαπημένο μου! Αυτά τα μάφινς θα τα φτιάχνεις ξανά και ξανά.

Υλικά συνταγής:
- 200 γρ. νερό
- 5 γρ. ξηρή μαγιά
- 6 γρ. μέλι
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 6 γρ. αλάτι
- 20 γρ. Lurpak Soft (+έξτρα για τη φόρμα) @lurpakgr
- λίγο ελαιόλαδο για το μπολ και τον πάγκο
- σιμιγδάλι ψιλό (για τη φόρμα)
- 120 γρ.φέτα
- 1 κ.γλ. ρίγανη

Μέθοδος παρασκευής:
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το νερό, τη μαγιά, το μέλι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι και το Lurpak Soft και χτυπάμε με τον γάντζο σε μέτρια ταχύτητα για 10-12 λεπτά, μέχρι να έχουμε μια ρευστή και μαστιχωτή ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του κάδου.
Αλείφουμε ένα μπολ με ελαιόλαδο και μεταφέρουμε μέσα τη ζύμη.
Καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε να φουσκώσει σε θερμοκρασία δωματίου για 1-1 ½ ώρα ή μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Στη συνέχεια, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα.
Ρίχνουμε στον πάγκο μας λίγο ελαιόλαδο.
Ξεφουσκώνουμε τη ζύμη πλάθοντάς τη ελαφρώς με τα χέρια μας και την τοποθετούμε στον πάγκο.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 10-12 μπαλάκια.
Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ, μαζί με τη ρίγανη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Αλείφουμε μία φόρμα για muffins 12 θέσεων με λιωμένο Lurpak Soft και πασπαλίζουμε με σιμιγδάλι.
Παίρνουμε ένα-ένα ζυμαράκι στα χέρια μας, το ανοίγουμε ελαφρώς και βάζουμε 1 κουταλιάς της σούπας φέτα με ρίγανη.
Πλάθουμε ξανά τα ζυμαράκια σε μπαλάκια κλείνοντας μέσα τη φέτα και τα τοποθετούμε στη φόρμα.
Ρίχνουμε τη φέτα που περισσεύει πάνω από τα muffins και πιέζουμε με τα δάχτυλά μας για να κολλήσουν πάνω τη ζύμη.
Καλύπτουμε τη φόρμα με μια πετσέτα και αφήνουμε να φουσκώσουν σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά ή μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο.
Μεταφέρουμε τη φόρμα στον φούρνο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε μέσα στη φόρμα για περίπου 5 λεπτά.
Ξεφορμάρουμε, μεταφέρουμε τα muffins πάνω σε μια σχάρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν για τουλάχιστον 20 λεπτά.
Απολαμβάνουμε!