- Advertisement -
Τα ταπεράκια του σχολείου φεύγουν, αυτά της παραλίας έρχονται! Και τι καλύτερο από αφράτα τυροπιτάκια που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους! Μια ακόμα συνταγή, εύκολη και κυρίως, γρήγορη.

Υλικά συνταγής:
- 3 αυγά
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 80 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. μοτσαρέλα ή gouda
- 200 γρ. φέτα
- 280 γρ. αλεύρι ολικής @limnosflourstamateris
- 1 φακελάκι baking powder
- προαιρετικά: λίγη ρίγανη και πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα μπολ βάζουμε τα 2 αυγά, το γιαούρτι και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά με σύρμα χειρός.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε.
Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί, πλάθουμε 30-35 μπαλάκια, τα τοποθετούμε και αλείφουμε με το τρίτο αυγό, αφού το χτυπήσουμε με λίγο νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25′.
Έτοιμα για το ταπεράκι!