Είναι πολύ ανοιξιάτικα, γιατί είναι λεμονένια. Αυτά τα μπισκότα θα τα λατρέψεις, γιατί κρύβουν κάτι από την παιδική μας ηλικία.

Υλικά συνταγής:
- 550 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. @limnosflourstamateris
- 200 γρ. σπορέλαιο
- 140 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. νερό
- 80 γρ. χυμός λεμονιού
- ξύσμα ενός λεμονιού
- 1 κ.γλ. σόδα
- 1 φακ. baking powder
- 1/2 κ.γλ. κουρκουμάς
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ

Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα μπολ βάζουμε το σπορέλαιο, τη ζάχαρη, το νερό, τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού και τη σόδα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το baking powder και τον κουρκουμά.
Αναμιγνύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ, τα προσθέτουμε στο μίγμα και ζυμώνουμε με το χέρι.

Βάζουμε τη ζύμη σε ένα αντικολλητικό χαρτί και ανοίγουμε με τη βοήθεια ενός πλάστη. Αν θέλουμε, κάνουμε σχέδια και κόβουμε με κουπάτ.
Τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 160°C στον αέρα για 15′.