0,00 €

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

0,00 €

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ραφαέλο

Δημοφιλείς Συνταγές

- Advertisement -

Λευκό και ντελικάτο μέσα στην απλότητά του. Έτσι θα χαρακτήριζα το Ραφαέλο. Κι αν είσαι λάτρης του ινδοκάρυδου, ο συνδυασμός με το μπισκότο θα σε αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Υλικά συνταγής:

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος (500 ml)
  • 1 λίτρο γάλα
  • 3 κρέμες στιγμής βανίλια
  • 2 συσκευασίες μπισκότα τύπου digestive
  • 100 γρ. ινδοκάρυδο

Μέθοδος παρασκευής:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο και την κρέμα γάλακτος με μίξερ χειρός.

Σε ένα άλλο μπολ αναμιγνύουμε το γάλα και τις κρέμες στιγμής με μίξερ χειρός.

Ενώνουμε τα δύο μίγματα και σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα. Βάζουμε και τη μισή δόση ινδοκάρυδου και ανακατεύουμε καλά.

Στον πάτο ενός πυρέξ ρίχνουμε λίγο ινδοκάρυδο, απλώνουμε όλο το μίγμα και πασπαλίζουμε το υπόλοιπο ινδοκάρυδο.

Αφήνουμε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες και μετά, στο ψυγείο.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Αξίζει να δοκιμάσετε

Παρόμοια Άρθρα