Μιλφέιγ, ένα γλυκό ονειρεμένο! Και ναι, θα σου το κάνω εύκολο, για να μην φας πολύ χρόνο στην κουζίνα. Σε 20′ θα είναι έτοιμο!

Υλικά συνταγής:
- 3 φακελάκια κρέμα βανίλια στιγμής
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 φυτική σαντιγύ (morfat)
- 3 κουτάκια νερό (θα μετρήσουμε στο κουτάκι του ζαχαρούχου)
- 2- 3 συσκευασίες cream crackers
- 2 κουτάκια φρέσκο γάλα (θα μετρήσουμε στο κουτάκι του ζαχαρούχου)
- άχνη ζάχαρη

Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα μπολ βάζουμε το περιεχόμενο από τα φακελάκια με κρέμα στιγμής, το ζαχαρούχο γάλα, το morfat και το νερό. Χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός για 3′. Καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 10′.
Βουτάμε τα cream crackers σε γάλα για 2 δευτερόλεπτα και στρώνουμε μια στρώση στον πάτο του πυρέξ. Απλώνουμε το 1/3 της κρέμας. Επαναλαμβάνουμε και κλείνουμε με κρέμα.
Τρίβουμε με τα χέρια 4-5 κράκερς και αχνίζουμε. Βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
Απολαμβάνουμε!